Σοφια Βοσσου Ανδρεασ Μικρουτσικοσ / Ανδρέας Μικρούτσικος: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τη Σοφία ... - Τον έρωτα φαίνεται πως έχει βρει ξανά ο ανδρέας μικρούτσικος, όπως αποκάλυψε η σοφία βόσσου σε συνέντευξή της στο περιοδικό «λοιπόν».

Σοφια Βοσσου Ανδρεασ Μικρουτσικοσ / Ανδρέας Μικρούτσικος: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τη Σοφία ... - Τον έρωτα φαίνεται πως έχει βρει ξανά ο ανδρέας μικρούτσικος, όπως αποκάλυψε η σοφία βόσσου σε συνέντευξή της στο περιοδικό «λοιπόν».. Η τραγουδίστρια υπήρξε ζευγάρι με τον παρουσιαστή από το 1984 και για δέκα χρόνια κι έχει να θυμάται πολύ γλυκές στιγμές από την κοινή τους συνύπαρξη. Ανδρέας μικρούτσικος για την απώλεια της ειρήνης ιγγλέση: Μία από τις αποψινές εκπλήξεις του j2us είναι αναμφίβολα ο ανδρέας μικρούτσικος, ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε «το χαμένο νησί» και το «κουτσουράκι». Εχασε τη μαχη για τη ζωη του. Παλευε με τον καρκινο σε ιδιωτικό νοδοκομείο οπου νοσηλευόταν.

Παλευε με τον καρκινο σε ιδιωτικό νοδοκομείο οπου νοσηλευόταν. Γιόρτασε τα γενέθλια του με φίλους στη σαλαμίνα. Εκείνο που ξέρω είναι ότι είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος με πολύ καλή ψυχή και είναι άδικο το να βρίσκεται εκτός της δουλειάς που έχει και στηρίξει και ανεβάσει. Μία από τις αποψινές εκπλήξεις του j2us είναι αναμφίβολα ο ανδρέας μικρούτσικος, ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε «το χαμένο νησί» και το. Οι σκληρές δηλώσεις για τη μαρίνα τσιντικίδου:

COMPACT DISC CLUB - ΦΛΑΣ ΜΠΑΚ (CD4) - mp3 αγορά, όλα τα ...
COMPACT DISC CLUB - ΦΛΑΣ ΜΠΑΚ (CD4) - mp3 αγορά, όλα τα ... from www.music-bazaar.com
Ο ανδρέας μικρούτσικος είναι ένας από εκείνους που μεσουράνησαν στο καλλιτεχνικό στερέωμα και στο λάιφ στάιλ της χώρας. Η σοφία βόσσου (5 δεκεμβρίου 1961) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια, συνθέτης, στιχουργός, καθηγήτρια μουσικής, ραδιοφωνική και τηλεοπτική παραγωγός. Αυτή που θεωρούσε τον εαυτό της… λάφυρο! Αυτή θα την κάνει και ο άνδρέας γεννιέται πάντα από τις στάχτες του. Μία από τις αποψινές εκπλήξεις του j2us ήταν αναμφίβολα ο ανδρέας μικρούτσικος, ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε «το χαμένο νησί» βέβαια μια έκπληξη επιφύλασσε κι ο νίκος κοκλώνης για τον ανδρέα μικρούτσικο καθώς βγήκε σε σύνδεση η σοφία βόσσου και τα λόγια της. Εκείνο που ξέρω είναι ότι είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος με πολύ καλή ψυχή και είναι άδικο το να βρίσκεται εκτός της δουλειάς που έχει και στηρίξει και ανεβάσει. Βέβαια μια έκπληξη επιφύλασσε κι ο νίκος κοκλώνης για τον ανδρέα μικρούτσικο καθώς βγήκε σε σύνδεση η σοφία βόσσου και τα λόγια της τον άγγιξαν τόσο που της είπε: Ο νίκος κοκλώνης επιφύλασσε μία έκπληξη για τον ανδρέα μικρούτσικο καθώς βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση η σοφία βόσσου και…

Το βράδυ της τρίτης (30/4), καλεσμένη στην εκπομπή «μετά τα μεσάνυχτα» βρέθηκε η σοφία βόσσου.

Αυτή που θεωρούσε τον εαυτό της… λάφυρο! Την κόντρα του ανδρέα μικρούτσικου με τη μαρίνα τσιντικίδου βλέπουμε να διαδέχεται. Αυτή θα την κάνει και ο άνδρέας γεννιέται πάντα από τις στάχτες του. Γκεστ εμφάνιση στο just the two of us πραγματοποίησε το βράδυ του σαββάτου ο ανδρέας μικρούτσικος. Ο ανδρέας μικρούτσικος θα πληρώσε ιπολύ ακριβά την εκπομπή που ξεκινά στον alpha, όπου παρουσίαζει το ριάλιτι από καρδιάς. «τον ανδρέα τον αγαπώ πολύ, ήταν η πιο δυνατή ερωτική μου σχέση, αλλά στο όνομα της αγάπης δεν μπορούμε να «βιάζουμε» του» ανθρώπους που αγαπάμε. Ανδρέας μικρούτσικος για την απώλεια της ειρήνης ιγγλέση: Η ειρήνη ιγγλέση ήταν η… Ο ανδρέας μικρούτσικος, ο οποίος ερμήνευσε στη σκηνή του σόου παλιές αγαπημένες επιτυχίες του και συγκίνησε, δεν περίμενε να ακούσει τη φωνή της αγαπημένης του σοφίας βόσσου στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής και μάλιστα σε μία τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής της μιας και. Στήστε με τον θάνο τη μπαλάντα του ξεσηκωμού στον παράδεισο. Το βράδυ της τρίτης (30/4), καλεσμένη στην εκπομπή «μετά τα μεσάνυχτα» βρέθηκε η σοφία βόσσου. Με τη σοφία βόσσου για… Η σοφία βόσσου (5 δεκεμβρίου 1961) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια, συνθέτης, στιχουργός, καθηγήτρια μουσικής, ραδιοφωνική και τηλεοπτική παραγωγός.

Ο νίκος κοκλώνης επιφύλασσε μία έκπληξη για τον ανδρέα μικρούτσικο καθώς βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση η σοφία βόσσου και… Η σοφία βόσσου κάνει τηλεφωνικά έκπληξη στον ανδρέα μικρούτσικο. Γιόρτασε τα γενέθλια του με φίλους στη σαλαμίνα. Μία από τις αποψινές εκπλήξεις του j2us είναι αναμφίβολα ο ανδρέας μικρούτσικος, ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε «το χαμένο νησί» και το «κουτσουράκι». Ο γνωστός παρουσιαστής ερμήνευσε ζωντανά δύο αγαπημένα τραγούδια (το χαμένο νησί και το κουτσουράκι) και η σοφία βόσσου έκανε τηλεφωνική παρέμβαση.

ΣΟΦΙΑ ΒΟΣΣΟΥ - Το Όνειρο Του Μανώλη | Doovi
ΣΟΦΙΑ ΒΟΣΣΟΥ - Το Όνειρο Του Μανώλη | Doovi from i.ytimg.com
Η σοφία βόσσου ήταν καλεσμένη στο πρωινό, την δευτέρα 31 μαρτίου και μίλησε για τόσο για την συμμετοχή της στο your face sounds familiar, όσο και για την σχέση της με τον ανδρέα μικρούτσικο, με τον οποίο είχαν ζήσει έναν μεγάλο έρωτα στο παρελθόν. Στο μαγαζί που εμφανίζεται η σοφία βόσσου, στο περιστέρι, πέρασε το σαββατόβραδό του ο ανδρέας μικρούτσικος. Ο γνωστός παρουσιαστής ερμήνευσε ζωντανά δύο αγαπημένα τραγούδια (το χαμένο νησί και το κουτσουράκι) και η σοφία βόσσου έκανε τηλεφωνική παρέμβαση. Η τηλεοπτική πρόταση του νίκου κοκλώνη και οι αναμνήσεις που μοιράστηκε με τους κριτές όταν ο ανδρέας μικρούτσικος ολοκλήρωσε το τραγούδι του, ο νίκος κοκλώνης του είχε. Εκεί ο ανδρέας μικρούτσικος μας θύμισε το πόσο καλός τραγουδιστής ήταν κάποτε πριν αφήσει να τον καταβροχθίσει η εμπορικότητα της τηλεόρασης και η realitoμανία. Ο ανδρέας μικρούτσικος έκανε την εμφάνιση του σε νυχτερινό μαγαζί παρέα με την πρώην γυναίκα του, σοφία βόσσου. Ο ανδρέας μικρούτσικος, ο οποίος ερμήνευσε στη σκηνή του σόου παλιές αγαπημένες επιτυχίες του και συγκίνησε, δεν περίμενε να ακούσει τη φωνή της αγαπημένης του σοφίας βόσσου στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής και μάλιστα σε μία τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής της μιας και. Τσιντικίδου με κατηγόρησε για μπούλινγκ… στο σχολείο της τηλεόρασης!

Αυτή που θεωρούσε τον εαυτό της… λάφυρο!

Ο ανδρέας μικρούτσικος αποκάλυψε πως η σοφία βόσσου είναι καλά στην υγεία της, μετά την μικρή περιπέτεια που πέρασε και πως θα περάσουν μαζί τις γιορτές των χριστουγέννων. Η παραγωγή της εκπομπής όμως του είχε μια έκπληξη. Οι σκληρές δηλώσεις για τη μαρίνα τσιντικίδου: Αν αγαπάς κάποιον, τον αφήνεις να κάνει αυτό που θέλει, γι' αυτό όταν ο ανδρέας αποφάσισε να. Μία από τις αποψινές εκπλήξεις του j2us ήταν αναμφίβολα ο ανδρέας μικρούτσικος, ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε «το χαμένο νησί» βέβαια μια έκπληξη επιφύλασσε κι ο νίκος κοκλώνης για τον ανδρέα μικρούτσικο καθώς βγήκε σε σύνδεση η σοφία βόσσου και τα λόγια της. Αν έρθεις και τη νύχτα μου ντυθείς αν έρθεις και στο σώμα μου κρυφτείς αν έρθεις και στα δίχτυα μου μπλεχτείς ένα να ξέρεις: Αυτή που θεωρούσε τον εαυτό της… λάφυρο! Για τον ανδρέα μικρούτσικο μίλησε η σοφία βόσσου, καλεσμένη στην εκπομπή της ελεονώρας μελέτη. Ανδρέας μικρούτσικος για την απώλεια της ειρήνης ιγγλέση: Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τη θέλουν να δίνει μάχη με τη νευρική ανορεξία. Γκεστ εμφάνιση στο just the two of us πραγματοποίησε το βράδυ του σαββάτου ο ανδρέας μικρούτσικος. «αντρέα μου γιατί αναφέρεσαι στα σκουπίδια.» θέση στη διαμάχη ανάμεσα στον ανδρέα μικρούτσικο και την μαρίνα τσιντικίδου πήρε η σοφία βόσσου. Βέβαια μια έκπληξη επιφύλασσε κι ο νίκος κοκλώνης για τον ανδρέα μικρούτσικο καθώς βγήκε σε σύνδεση η σοφία βόσσου και τα λόγια της τον άγγιξαν τόσο που της είπε:

Του έβγαλε στον αέρα την σοφία βόσσου με την οποία υπήρξε ζευγάρι για πολλά. Την κόντρα του ανδρέα μικρούτσικου με τη μαρίνα τσιντικίδου βλέπουμε να διαδέχεται. Συγκινεί ο ανδρέας μικρούτσικος για την απώλεια της ειρήνης ιγγλέση. Ο ανδρέας μικρούτσικος έκανε την εμφάνιση του σε νυχτερινό μαγαζί παρέα με την πρώην γυναίκα του, σοφία βόσσου. «ρε δεν πας στο διάολο;», μην μπορώντας να κρύψει την αμηχανία του και την συγκίνησή του.

Ο «μαύρος» χαμός στο Πρωινό για Μικρούτσικο, Βόσσου ...
Ο «μαύρος» χαμός στο Πρωινό για Μικρούτσικο, Βόσσου ... from thecaller.gr
Σοφία βόσσου & ανδρέας μικρούτσικος. Η ειρήνη ιγγλέση ήταν η… Ο ανδρέας μικρούτσικος θα πληρώσε ιπολύ ακριβά την εκπομπή που ξεκινά στον alpha, όπου παρουσίαζει το ριάλιτι από καρδιάς. Την κόντρα του ανδρέα μικρούτσικου με τη μαρίνα τσιντικίδου βλέπουμε να διαδέχεται. Ο ανδρέας μικρούτσικος είναι ένας από εκείνους που μεσουράνησαν στο καλλιτεχνικό στερέωμα και στο λάιφ στάιλ της χώρας. Ο ανδρέας μικρούτσικος αποκάλυψε πως η σοφία βόσσου είναι καλά στην υγεία της, μετά την μικρή περιπέτεια που πέρασε και πως θα περάσουν μαζί τις γιορτές των χριστουγέννων. Στήστε με τον θάνο τη μπαλάντα του ξεσηκωμού στον παράδεισο. Μία από τις αποψινές εκπλήξεις του j2us είναι αναμφίβολα ο ανδρέας μικρούτσικος, ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε «το χαμένο νησί» και το «κουτσουράκι».

Εκείνο που ξέρω είναι ότι είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος με πολύ καλή ψυχή και είναι άδικο το να βρίσκεται εκτός της δουλειάς που έχει και στηρίξει και ανεβάσει.

Αυτή θα την κάνει και ο άνδρέας γεννιέται πάντα από τις στάχτες του. Μία από τις αποψινές εκπλήξεις του j2us είναι αναμφίβολα ο ανδρέας μικρούτσικος, ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε «το χαμένο νησί» και το. Συγκινεί ο ανδρέας μικρούτσικος για την απώλεια της ειρήνης ιγγλέση. Κι εγώ τον αγαπώ πάρα πολύ. «τον ανδρέα τον αγαπώ πολύ, ήταν η πιο δυνατή ερωτική μου σχέση, αλλά στο όνομα της αγάπης δεν μπορούμε να «βιάζουμε» του» ανθρώπους που αγαπάμε. Εκείνο που ξέρω είναι ότι είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος με πολύ καλή ψυχή και είναι άδικο το να βρίσκεται εκτός της δουλειάς που έχει και στηρίξει και ανεβάσει. Ο ανδρέας μικρούτσικος θα πληρώσε ιπολύ ακριβά την εκπομπή που ξεκινά στον alpha, όπου παρουσίαζει το ριάλιτι από καρδιάς. Έκπληξη στο j2us με τον ανδρέα μικρούτσικο και την σοφία βόσσου. Η τηλεοπτική πρόταση του νίκου κοκλώνη και οι αναμνήσεις που μοιράστηκε με τους κριτές όταν ο ανδρέας μικρούτσικος ολοκλήρωσε το τραγούδι του, ο νίκος κοκλώνης του είχε. Αν αγαπάς κάποιον, τον αφήνεις να κάνει αυτό που θέλει, γι' αυτό όταν ο ανδρέας αποφάσισε να. Γκεστ εμφάνιση στο just the two of us πραγματοποίησε το βράδυ του σαββάτου ο ανδρέας μικρούτσικος. Γιόρτασε τα γενέθλια του με φίλους στη σαλαμίνα. Σοφία βόσσου & ανδρέας μικρούτσικος.

Οι σκληρές δηλώσεις για τη μαρίνα τσιντικίδου: μικρουτσικοσ ανδρεασ. Αν έρθεις και τη νύχτα μου ντυθείς αν έρθεις και στο σώμα μου κρυφτείς αν έρθεις και στα δίχτυα μου μπλεχτείς ένα να ξέρεις:
banner